13 Eylül 2012 Perşembe

Bakan'dan Ambulans Fotoğrafına Sert Tepki


Bakan'dan Ambulans Fotoğrafına Sert Tepki


Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'da incelemelerde bulunan basın konseyi üyelerinin kanıt olarak sundukları fotoğrafı eleştirdi, iddilara sert tepki gösterdi.

Cnntürk'te "Aykırı Sorular"a konuk olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay'da incelemelerde bulunan basın konseyi üyelerinin "Suriye'ye ambulanslarla silah taşınıyor" iddiasına sert tepki gösterdi. "Açıklama büyük bir sorumsuzluk örneği" diyen Ergin, Basın Konseyi Başkanı Orhan Birgit'in gösterdiği silah yüklü ambulans fotoğrafını da "absürt ve kurmaca" diye niteledi.

Elinde tuttuğu fotoğrafı abzürt oolarak niteleyen Bakan Ergin, ambulansın içi olduğu iddia esilen yerde silahlar tavana iplerle asılmış, havan topu var, uzun menzilli tüfekler var, tabanca var, mayın iple bağlanmış avize gibi sallana sallana gidiyor.

İlk bakışta en amatör ,insanların bile üretilmiş diyeceği bu fotoğraf ya fotomontajdır ya da bir araç bu fotoğrafı çekebilmek için dizayn edilmiştir. Bu fotoğrafa bakıp konuşan bir basın konseyi başkanıının Suriye'ye silah taşınıyor iddiasıyla  ortaya çıkması çok manidardır, büyük sorumsuzluk örneğidir"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder